Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Wat is 3CMC en wat doet het met je?

Wat is 3CMC en wat doet het met je?

3-CMC is een stimulerende research chemical die de laatste tijd steeds meer aandacht heeft gekregen. Als je geïnteresseerd bent in een experiment met deze research chemical, lees dan deze blog. In dit artikel zullen we je alles vertellen over wat 3CMC is, de effecten van het onderzoeksmiddel en nog veel meer. 3CMC kopen om je onderzoek te beginnen? Bekijk hier het assortiment.

Wat is 3-CMC?

3CMC is een research chemical, behorend tot de Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS), met opwekkende en stimulerende effecten. Het wordt ook wel ‘miauw 3-cmc’ genoemd, refererend naar de niet legale variant. 3-CMC valt onder de synthetische cathinonen, waaronder ook de illegale chemicals als 3-MMC en 4-MMC vallen. Voor meer legale cathinonen, klik op deze link. 3 CMC staat voor 3-chloormethcathinon en kun je uittesten door te snuiven of slikken. De research chemical is ook wel bekend onder de naam clophedrone. Clophedrone krijg je in kristal vorm, poedervorm, pellets en capsules. De effecten zouden lijken op die van MDMA, cocaïne of XTC.

Wat voel je van 3-CMC?

Er is nog weinig onderzoek gedaan naar de werking en dosering van 3CMC. Uit de verschenen ervaringsrapporten is echter naar voren gekomen dat de volgende effecten te voelen zijn bij clophedrone:

  • Een verhoogd libido
  • Euforisch gevoel
  • Meer zin om te kletsen
  • Stijging van zelfverzekerdheid
  • Verhoogd energieniveau
  • Geen angsten meer
  • Sociale verbondenheid
  • Verhoogde waardering voor muziek

3CMC ervaring mogelijkheden

We hebben speciaal voor jullie onderzoek gedaan naar wat nou de mogelijke mindere kanten zijn van de 3CMC ervaring. Hiervoor zijn zowel studies als gebruikersrapporten geanalyseerd, om een zo’n duidelijk mogelijk plaatje te kunnen schetsen. Benieuwd hier naar? Kijk dan hieronder verder:

  • Het hebben van een droge mond
  • Meer transpireren
  • Bloeddruk stijgingen
  • Hartslag stijgingen
  • Moeilijk de slaap kunnen vatten
  • Het verhogen van de spierspanning
  • Verhoging van de temperatuur van het lichaam

Is 3-CMC veilig?

Door het gebrek aan onderzoek kan er weinig gezegd worden over de bijwerkingen en risico’s van clophedrone. Uit sommige rapporten blijkt dat proefpersonen last kregen van bijwerkingen, zoals onrust in het lijf, hartkloppingen, hoofdpijn en irritaties. Ook ontstond bij sommige mensen een drang om meer bij te nemen, de zogenaamde cravings. Bovendien is gebleken dat een combinatie van het onderzoeksmiddel met alcohol, medicijnen, drugs of andere research chemicals gevaarlijk kan zijn. Als je echt een veilige 3CMC ervaring wilt, dan raden we aan om het enkel te testen in een gecontroleerde omgeving.

Hoe lang werkt 3-CMC?

De duur van de effecten van miauw 3 CMC verschillen door de manier waarop het middel wordt ingenomen. Wanneer het gesnoven wordt, dan duren de effecten gemiddeld 1 á 2 uur, waarbij de come down 3 tot 6 uur kan aanhouden. Bij een orale inname werkt de NPS zelfs 2 tot 4 uur. De na-effecten bij deze manier van inname kunnen 6 tot 12 uur aanhouden. Bij deze research chemical kan een dip of kater waarneembaar zijn; deze kan enkele dagen voortduren.

Hoeveel 3-CMC op een avond?

Voor 3 CMC wordt een dosering aanbevolen van 1.5 milligram per kilogram lichaamsgewicht van een persoon. Op die manier zou de research chemical het beste werken. Dus voor een persoon van 80 kilogram wordt een dosering aanbevolen van 120 milligram. Let wel op: Funcaps adviseert enkel om ervaringen van 3CMC uit te testen in een gecontroleerde laboratorium studie.

Hoelang blijft 3-CMC in je lichaam?

Hoe lang 3CMC in het lichaam aangetoond kan worden, weet men nog niet zeker. Een standaard sneldrugtest kan 3 CMC niet aantonen, want hier zijn speciale cathinonen urineonderzoeken voor nodig. Deze worden alleen in ziekenhuisinstellingen op aanvraag gedaan. Alleen laboratoria kunnen de research chemical in de urine en in het bloed aantonen. Bij een speekseltest kun je echter positief testen op amfetamines, omdat de afbraakproducten van cathinonen hetzelfde zijn.

Wat is het verschil tussen 3-MMC en 3-CMC?

3MMC staat ook wel bekend als Poes of 3M. Deze designer drug werd illegaal gemaakt in 2021, waarna 3CMC op de markt verscheen als opvolger van de verboden designer drug. Clophedrone heeft echter niet dezelfde effecten als zijn voorganger. Volgens ervaringsrapporten zou 3 CMC mildere effecten hebben dan 3MMC. Bovendien zou de research chemical een kortere werking laten zien dan zijn voorganger. Voor meer informatie over en alternatieven voor 3 MMC, klik op deze link.

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.